nieuws

‘President Obama fan van slager Joep uit Appelscha

Slagersnieuws

APPELSCHA – In een recent uitgezonden TV-commercial van de Gouden Gids was een slager te zien die afbreuk deed aan het imago van de beroepsgroep. De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) uitte haar ongenoegen bij De Gouden Gids.

‘President Obama fan van slager Joep uit Appelscha

APPELSCHA – In een recent uitgezonden TV-commercial van de Gouden Gids was een slager te zien die afbreuk deed aan het imago van de beroepsgroep. De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) uitte haar ongenoegen bij De Gouden Gids.

De Gouden Gids nam de kritiek van de KNS ter harte en maakte ter compensatie een radiocommercial met als hoofdpersoon Slager Joep uit Appelscha. Deze krijgt de complimenten van President Barack Obama voor de beste ambachtelijke gehaktballen en traditionele stampotandijvie van de wereld. De Amerikaanse president en zijn vrouw Michelle blijken gedurende hun vakantie in Holland grote fans te zijn geworden van Slager Joep. De radiocommercial wordt tot en met 14 juni via diverse omroepen uitgezonden, meldt de KNS.

De gesproken tekst luidt:
“As the president of the United States I have one question for you. In this constant changing world who can we rely on? I give you one answer: Joep de Slager!  Because Joep de Slager from Appelscha makes in this constant changing world still the best ambachtelijke gehaktballen en traditional stampot andijvie of the whole world. Just like he always did. Me and Michelle became big fans during our holiday in Holland. Keep up the great work Joep!”

Voice-over:
Alweer zo’n enorm succes, dankzij de Telefoongids & Gouden Gids. Nu één informatiebron, dus nog informatiever! Succes!
 

Lees ook: In de rij bij slager Neydam (film/commercial) 
 

Reageer op dit artikel