nieuws

Pim van Kolfschooten naar Deli XL

Slagersnieuws

EDE – Na acht jaar vertrekt productmanager Pim van Kolfschooten bij Interking Vers. Per 1 april treedt hij in dienst bij Deli XL Foodservice te Ede.

Pim van Kolfschooten naar Deli XL

EDE – Na acht jaar vertrekt productmanager Pim van Kolfschooten bij Interking Vers. Per 1 april treedt hij in dienst bij Deli XL Foodservice te Ede.

Van Kolfschooten wordt in Ede Buyer & Merchandiser voor de productgroepen vers vlees, inclusief kip, wild en gevogelte en verse vis. Voorlopig is officemanager Sjaak Seesing bij Interkring het aanspreekpunt. Het vertrek van Van Kolfschooten is mede het gevolg van het aansluiten van Interking bij Supertrade, dat begin dit jaar is opgericht. Deze inkoopcombinatie heeft het hoofdkantoor in Hardinxveld-Giessendam en bestaat naast Interking Vers uit Digross Diepvriescombinatie, Kruidenier Foodservices en Van Oers Grootverbruik. Naast het bundelen van de inkoop beoogt de samenwerking ook uitwisseling van kennis op alle gebieden binnen de foodservicemarkt en het behalen van synergie-effecten.

 

Reageer op dit artikel