nieuws

Peter te Kloese winnaar Lamborghini-arrangement van Slagerswereld

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Peter te Kloese uit Oostzaan heeft het Lamborghini VIP-arrangement in de wacht gesleept van Slagerswereld.

SLAGERSWERELD – Peter te Kloese uit Oostzaan heeft het Lamborghini VIP-arrangement in de wacht gesleept van Slagerswereld.

Hij wist, als één van de zeer weinigen, de juiste voorspelling te doen wie de nummers één, twee en drie van de Slagerij van het Jaar 2007 zouden worden. Te Kloese komt niet uit de slagersbranche, maar is werkzaam in de ICT-branche.
Keurslagerij Klaver te Schagen kent hij goed. ‘Arie is in Schagen een hartstikke beroemde slager.’ Zoonlief Sander, zeven jaar jong, is helemaal gek van Lamborghini¹s. Vandaar dat ze hebben meegedaan.Te Kloese krijgt op het circuit van Zandvoort een persoonlijke instructie van Bleekemolens Race Planet en gaat racen in een Lamborghini Gallardo, een Renault Spider raceauto en een Porsche 911.Peter te Kloese ontving het VIP-arrangement uit handen van Slagerswerelds hoofdredacteur Harrie Leijten.

Reageer op dit artikel