nieuws

Peter Laan nieuwe man bij de VAS

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Met ingang van 1 januari 2007 volgt Peter Laan de huidige bureausecretaris Ton van der Meer op bij de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie.

SLAGERSWERELD – Met ingang van 1 januari 2007 volgt Peter Laan de huidige bureausecretaris Ton van der Meer op bij de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie.

Peter Laan (55) uit Purmerend voorheen salesmanager en lid van het managementteam bij Verstegen Spices & Sauces zal na een introductie op de 22e Nationale Slagers Vakbeurs per 1 januari 2007 de taken van Ton van der Meer bij de VAS overnemen.Na 20 jaar werkzaam geweest te zijn in allerlei functies in het supermarktkanaal, heeft Peter Laan de afgelopen 16 jaar de wereld van de ambachtelijke slager van nabij meegemaakt in verschillende functies bij Verstegen Spices & Sauces.Als regionaal verkoopleider, algemeen verkoopleider, commercieel manager, commercieel coördinator Europa, salesmanager versdistributie en lid van het managementteam is de verssector Peter Laan niet onbekend.Met zijn verschillende vakdiploma’s van de verssector, boekhoud- en hogere bedrijfskunde kan Peter Laan van meerwaarde zijn voor de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie.

Reageer op dit artikel