nieuws

Peter Hoogenboom nieuwe directeur KNS

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Peter Hoogenboom (54) is per 15 maart algemeen directeur van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS).

Peter Hoogenboom nieuwe directeur KNS

RIJSWIJK – Peter Hoogenboom (54) is per 15 maart algemeen directeur van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS).

Peter Hoogenboom volgt Mirjam van Dootingh op die in januari in dienst is getreden bij de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten. Hoogenboom heeft jarenlange adviserende en leidinggevende ervaring in verschillende disciplines en diverse bedrijfstakken, onder meer bij het Centraal Inkoop Bureau van de Vereniging Nederlandse Gemeenten en brancheorganisatie Bovag.

In zijn laatste functie was hij werkzaam bij Credit Europe Bank NV als Senior Vice President Human Resources & Training waar hij verantwoordelijk was voor ontwikkelen en uitvoeren van het internationale HR beleid.‘Peter Hoogenboom heeft in diverse functies midden tussen de ondernemers gestaan. Met zijn uitgebreide management- en advieservaring is hij zeker in staat de KNS-organisatie op een professionele manier te leiden en op een nog hoger plan te brengen. Wij kijken uit naar een intensieve samenwerking,’ laat voorzitter Ad Bergwerff van de KNS weten.

Peter Hoogenboom vormt samen met mr. Wim van den Brink, directeur belangenbehartiging, de directie van de KNS en rapporteert aan het bestuur.

Lees ook:
Mirjam van Dootingh vertrekt bij KNS (6 oktober 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over de KNS

Reageer op dit artikel