nieuws

Personeel slagerij levert overuren in

Slagersnieuws

LIEMPDE – De medewerkers van Keurslagerij Willy Beerens uit Liempde hebben allemaal een van hun overuren ingeleverd voor de Serious Request Actie van 3 fm. Vorige week zaten drie dj’s zes dagen in een glazen huis, zonder eten. In ruil voor geld voor het Rode Kruis werden verzoekplaatjes gedraaid en diverse artikelen geveild.

Personeel slagerij levert overuren in

LIEMPDE – De medewerkers van Keurslagerij Willy Beerens uit Liempde hebben allemaal een van hun overuren ingeleverd voor de Seriouw Request Actie van 3 fm. Vorige week zaten drie dj’s zes dagen in een glazen huis, zonder eten. In ruil voor geld voor het Rode Kruis werden verzoekplaatjes gedraaid en diverse artikelen geveild.

Slager Willy Beerens: ‘Een klant van ons – mevrouw van Leeuwen – bood via internet op een concert van Ali B. Ze kwam in de winkel en vertelde er zo enthousiast over dat het personeel spontaan besloot om allemaal een overuur in te leveren voor dit goede doel. Wij hebben samen € 120,- bijgedragen. Uiteindelijk heeft ze zo veel geld ingezameld dat Ali B op 22 december, de zaterdagavond voor kerst, in Liempde een concert heeft gegeven. Ik was er zelf niet bij. Ik heb lekker op de bank gelegen. Even mijn rust pakken. Zondag hebben we de gehele dag gewerkt. De winkel was ook open; wij waren er tenslotte toch. Het was niet druk. Ik denk dat er dertig klanten zijn geweest, maar goed. Als die ook op maandag nog waren geweest…’.
 
Binnenstromen
Uiteindelijk had Liempde Ali B voor € 8.100,- binnengehaald, maar het geld bleef maar binnenstromen. Gisteravond na het concert stond de teller op € 18.800,-
 

 

Reageer op dit artikel