nieuws

Pensioenconsulenten op Slavakto

Slagersnieuws

UTRECHT – Van 28 tot en met 30 september vindt de Slavakto plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de stand van de KNS staan pensioenconsulenten namens Stichting De Samenwerking, Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf.

Pensioenconsulenten op Slavakto

UTRECHT – Van 28 tot en met 30 september vindt de Slavakto plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de stand van de Koninklijke Nederlandse Slagersoganisatie (KNS) staan pensioenconsulenten namens Stichting De Samenwerking, Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf.

Zij geven geïnteresseerde slagers uitleg over pensioenen en over de regeling van het pensioenfonds. Het is ook mogelijk om een afspraak met een pensioenconsulent te maken voor het organiseren van presentaties, workshops of inloopspreekuren ’op de werkvloer’. Een bezoek van de pensioenconsulent is kosteloos en ook bezoeken in de avonduren zijn bespreekbaar.

Meer berichten over Slavakto
 

Reageer op dit artikel