nieuws

Paul de Leeuw stript anti-vlees activist

Slagersnieuws

ALMERE – Paul de Leeuw heeft zaterdagavond in zijn tv-programma ‘Mooi Weer de Leeuw’ een bijna blote dierenactivist helemaal in zijn nakie gezet. Hij deed dit live op de Nederlandse televisie.

Paul de Leeuw stript anti-vlees activist

ALMERE – Paul de Leeuw heeft zaterdagavond in zijn tv-programma ‘Mooi Weer de Leeuw’ een bijna blote dierenactivist helemaal in zijn nakie gezet. Hij deed dit live op de Nederlandse televisie.

De man kwam, alleen gekleed in een zwarte slip, de studio binnen. Op zijn borst en rug stonden kreten als ‘Vlees=Moord’ en ‘Stop dierenleed’. De man of ‘vegan-streaker’ zoals hij zichzelf noemde kwam onaangekondigd midden in de show in beeld rennen.

Vlees zien
Paul de Leeuw sommeerde de jongen te wachten en na het afronden van een telefoongesprek dwong hij de dierenactivist op schoot te komen. Onder het mom van ‘als jij komt protesteren tegen het eten van vlees, wil ik ook jouw vlees zien…’ scheurde Paul de Leeuw de slip kapot. ‘Wie wil streaken in mijn show, moet volledig naakt’, riep Paul de Leeuw. En inderdaad volledig naakt vluchtte de jongen achter de schermen. Of de streaker een stunt was, is niet helemaal duidelijk. De redactie van het programma zegt dat dit niet gepland was. Wel lijkt het erop dat de knaap niet had verwacht dat het zó zou aflopen…

Bekijk het fragment van Mooi Weer de Leeuw

 

 

Reageer op dit artikel