nieuws

Partners ambachtelijke slagers naar Handstede

Slagersnieuws

ZWOLLE – De eerste Ppas (Project voor Partners Ambachtelijke Slager)-bijeenkomst van dit jaar vindt plaats op dinsdag 22 januari bij groothandel Handstede B.V. in Zwolle.

Partners ambachtelijke slagers naar Handstede

ZWOLLE –  De eerste Ppas (Project voor Partners Ambachtelijke Slager)-bijeenkomst van dit jaar vindt plaats op dinsdag 22 januari bij groothandel Handstede B.V. in Zwolle.
 
Tijdens deze bijeenkomst maken de Ppas-dames door middel van een rondleiding kennis met het bedrijf en haar activiteiten. Voorafgaande hieraan is er een workshop van KBBL uit Wijhe en worden demonstraties verzorgd door Raps, Duni Verpakkingen en FV Salades. Het bezoek aan Handstede wordt afgesloten met een door deze groothandel te verzorgen buffet.

Tijdens de meeting wordt tevens het Ppas-jaarprogramma 2008 gepresenteerd. Het programma in Zwolle begint om 12.00 uur met een koffietafel. Ppas-leden kunnen zich aanmelden via de antwoordfax bij de verzonden uitnodiging of via de agenda op www.knsnet.nl.

 
 

Reageer op dit artikel