nieuws

Paardenworst in vitrine slager Vis

Slagersnieuws

PAPENDRECHT – Een slagersproduct uit haast vervlogen tijden keert terug op Papendrechtse bodem. De paardenworst van slager Spaans uit Dordrecht is vanaf heden verkrijgbaar bij slagerij Vis in het centrum van Papendrecht.

Paardenworst in vitrine slager Vis

PAPENDRECHT – Een slagersproduct uit haast vervlogen tijden keert terug op Papendrechtse bodem. De paardenworst van slager Spaans uit Dordrecht is vanaf heden verkrijgbaar bij slagerij Vis in het centrum van Papendrecht.

De sluiting van de slagerij in de Spuiweg in Dordrecht, in 2002, betekende ook het einde van de paardenworst zoals zeer vele Dordtenaren die kenden. Na drie generaties slagers kwam die dynastie tien jaar geleden ten einde. Maar de laatste Spaans kon dat niet verdragen. Daarom nam GertJan Spaans kortgeleden het initiatief om worst weer terug te brengen in de regio, meldt Klaroen.nl.

Vanaf nu  is de paardenworst van Spaans bij Slagerij Vis te koop. Hij vond een worstmakerij in de kop van Noord- Holland die in staat bleek de worst volgens de geheime receptuur in voldoende hoeveelheden te maken. Vanaf 15 maart is het product vers verkrijgbaar bij de slager.

Klik hier voor het hele artikel met foto in Klaroen.nl

 

Reageer op dit artikel