nieuws

Overval op slagerij Van der Peet

Slagersnieuws

BOEKELO – Twee mannen hebben donderdagmiddag tegen half twee een gewapende overval gepleegd op de slagerij van de familie Van der Peet aan de Beckumerstraat in Boekelo.

Overval op slagerij Van der Peet

BOEKELO – Twee mannen hebben donderdagmiddag tegen half twee een gewapende overval gepleegd op de slagerij van de familie Van der Peet aan de Beckumerstraat in Boekelo.

Onder bedreiging van een vuurwapen moest het personeel de inhoud van de kassa afstaan, waarna de daders zich uit de voeten maakten. Politieonderzoek maakte donderdagmiddag duidelijk dat er sprake is van een derde dader, die rond heeft gereden in de vluchtauto. De medewerkers van de slagerij is slachtofferhulp aangeboden.

Tweede keer

Voor Gildeslager Theo van der Peet is het de tweede keer in korte tijd dat zijn zaak het doelwit is van criminelen. Tijdens de paasdagen is er ook al bij hem ingebroken. De buit bestond toen uit een hoeveelheid vlees. ‘Dat zoiets op klaarlichte dag gebeurt… Het is gewoon te gek’, vertelt de Boekelose slager in de Twentsche Courant Tubantia.

Op het moment van de overval was hij nog in het woonhuis boven de winkel. Toen ze beneden de nodige herrie hoorden, dachten Van der Peet en zijn vrouw in eerste instantie dat er ruzie was. De slager was nog net op tijd beneden om de beide overvallers met hun kompaan in een ‘klein zwart autootje’ weg te zien rijden richting Beckum.

Lees ook:
Man steelt duur vlees uit supermarkt (30 maart 2010)
Worstdief blijkt grote crimineel (11 maart 2010)
Werknemer Westvlees voor de rechter (8 maart 2010)
Junk betaalt crack met geslacht varken (8 juni 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over diefstallen

 

 

Reageer op dit artikel