nieuws

Opnieuw naald in vliegtuigbroodje

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Een passagier op een binnenlandse vlucht in Canada heeft maandag een naald in zijn broodje gevonden. De man raakte niet gewond, maar vliegmaatschappij Air Canada neemt de zaak hoog op. Van welke cateraar het broodje afkomstig is, is niet bekendgemaakt.

Opnieuw naald in vliegtuigbroodje

AMSTERDAM – Een passagier op een binnenlandse vlucht in Canada heeft maandag een naald in zijn broodje gevonden. De man raakte niet gewond, maar vliegmaatschappij Air Canada neemt de zaak hoog op. Van welke cateraar het broodje afkomstig is, is niet bekendgemaakt.

Een passagier trof de naald in zijn broodje aan tijdens een binnenlandse vlucht van Air Canada naar Toronto. De vliegtuigmaatschappij neemt de zaak naar eigen zeggen hoog op, zo meldden Canadese media.

Forensisch onderzoek
Twee weken geleden werden ook naalden gevonden in voorverpakte maaltijden. Het ging om broodjes kalkoen die afkomstig waren van de Amsterdamse locatie van cateraar Gate Gourmet. Ze werden geserveerd tijdens vier vluchten van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines.

De marechaussee laat aan het ANP weten ‘vooralsnog geen indicatie te hebben dat deze incidenten iets met elkaar te maken hebben’. Een zegsman vertelde bovendien dat de marechaussee druk is met het onderzoek naar de broodjes en met het opnemen van verklaringen van tientallen mensen die betrokken zijn bij het ‘hele proces’.
De bewuste broodjes kalkoen van de vier vluchten van Delta Air Lines komen woensdag aan op Schiphol en worden in Nederland onderworpen aan een forensisch onderzoek.
 

Reageer op dit artikel