nieuws

Oplichtster opgepakt in Culinaire Slagerij Wapenaar

Slagersnieuws

VLAARDINGEN – Twee winkelbediendes van Culinaire Slagerij Wapenaar in winkelcentrum De Loper hebben dinsdagmiddag een oplichtster ontmaskerd.

Oplichtster opgepakt in Culinaire Slagerij Wapenaar

VLAARDINGEN – Twee winkelbediendes van Culinaire Slagerij Wapenaar in winkelcentrum De Loper hebben dinsdagmiddag een oplichtster ontmaskerd.

De vrouw probeerde door op slinkse wijze geld te wisselen winkeliers op te lichten. De actie kwam aan het licht toen de verkoopsters van de winnaar van de Slagerij van het Jaar 2008 doorkregen dat ze in het ootje waren genomen. Twee van hen volgden de vrouw en zagen haar ook bij enkele andere middenstanders in het winkelcentrum de truc uithalen. Een verkoopster hield de vrouw vast terwijl de ander de politie belde. Die heeft de vrouw meegenomen naar het bureau.

Reageer op dit artikel