nieuws

Opendeurdagen bij slager Arie Klaver

Slagersnieuws

SCHAGEN – Iedereen in Schagen kent de zaak van Keurslager Arie Klaver in het Makado Centrum. Maar hoe komen al die heerlijkheden die daar liggen uitgestald nu tot stand ? Arie Klaver houdt twee opendeurdagen.

Opendeurdagen bij slager Arie Klaver

SCHAGEN – Iedereen in Schagen kent de zaak van Keurslager Arie Klaver in het Makado Centrum. Arie Klaver, de winnaar van de verkiezing Slagerij van het Jaar 2007, houdt twee opendeurdagen.

Altijd al eens willen weten wat er achter ‘Aries schermen’ gebeurt? Welnu, dat kan tijdens de tweede opendeurdag die Keurslager Arie Klaver vandaag (vrijdag 28 november) organiseert, meldt het Schager Weekblad. Gisteren was de eerste mogelijkheid. Op het plein in het Makado staat een grote tent opgesteld, waar het team van Arie Klaver op feestelijke wijze zijn vakmanschap presenteert. Beide dagen kunnen belangstellenden getuige zijn van leerzame demonstraties rond het slagersambacht. Ter plekke worden salades en maaltijden bereid én is te zien hoe de perfecte biefstuk dient te worden gebakken. Verder ontbreekt een toonbank met vlees én vleeswarenspecialiteiten niet.

Arie Klaver werd in 2007 eerste in de Verkiezing Slagerij van het Jaar. Hij won de prijs na een spannende nek-aan-nekrace op 27 maart 2007 tijdens de Slavakto. Mening van de jury over Arie Klaver: ‘Moderne centrumslagerij die zich op uitstekende wijze heeft geïntegreerd in zijn omgeving. De ondernemer is sterk consumentengericht; de onderneming heeft een geheel eigentijdse opzet en aanpak. Er is een perfecte balans in de assortimentkeuze. Naast vlees is er een prachtig assortiment maaltijden en broodjes.’

 

Reageer op dit artikel