nieuws

Open Huis bij slager Stefan Bles

Slagersnieuws

WEHL – Slager Stefan Bles houdt zondag 29 november open huis. Dit ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Wehlse slagerij.

Open Huis bij slager Stefan Bles

WEHL – Slager Stefan Bles houdt zondag 29 november Open Huis. Dit ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Wehlse slagerij.

De ouders van Stefan Bles zijn in 1969 in Wehl (sinds 1 januari 2005 gemeente Doetinchem) gestart met de volambachtelijke slagerij. In 1994 heeft Stefan het roer overgenomen. De ambachtelijkheid en de kwaliteit heeft hij hoog in het vaandel staan. Bles beschikt over een moderne slachterij, waar hij als een van de weinige slagers in het land zelf het vee nog slacht. Ook verzorgen Stefan Bles en zijn team huisslachtingen en slacht de slager voor collega’s uit de omgeving.

In 2001 was de Gildeslager Meester Worstenmaker van het jaar. Toppers in het assortiment zijn onder meer de Pavantriham, Naegelholt, leverworsten en de rundvleessalade uit eigen keuken. Op 1 september 2007 opende Stefan Bles een filiaal in het Doetinchemse winkelcentrum De Bongerd.

De vestiging in Wehl, waar het open Huis wordt gehouden, is te vinden aan de Grotestraat 9. Belangstellenden kunnen van 11 uur tot 17 uur een kijkje achter de schermen nemen. 

Lees ook: Filiaal voor Stefan Bles uit Wehl

 

Reageer op dit artikel