nieuws

Ook glas in kipfilet van Wiesenhof

Slagersnieuws

MALMÖ – Het schandaal rond glas in kippenvlees breidt zich verder uit. Nu is ook glas gevonden in kuikenvlees van de Duitse producent Wiesenhof.

Ook glas in kipfilet van Wiesenhof

MALMÖ – Het schandaal rond glas in kippenvlees breidt zich verder uit. Nu is ook glas gevonden in kuikenvlees van de Duitse producent Wiesenhof.

Eerder werd glas gevonden in producten van de Zweedse verwerker Lantmännen Kronfågel. In Malmö werd deze week een stuk glas aangetroffen in een diepvries kuikenfilet van het Duitse Wiesenhof, meldt Meat & Meal. Het product werd verkocht door de supermarktketen X-tra, een formule van supermarktconcern Coop.

Glassplinters werden verder gevonden in het kippenvleesmerk Ivars Kyckling, dat wordt gemaakt door de Deense poot van Lantmännen Kronfågel, Lantmännen Danpo. Kronfågel zag zich vorige week wegens glasvondsten genoodzaakt 500 ton diepvries filet terug te halen uit de handel. De politie vermoedt nog steeds kwade opzet.
 

Reageer op dit artikel