nieuws

Ontdekkingsweekenden bij Belgische slagers

Slagersnieuws

BRUSSEL – Belgische slagers nodigen gedurende twee weekenden klanten uit om het ambachtelijk en feestelijk eindejaarsassortiment te komen bewonderen.

Ontdekkingsweekenden bij Belgische slagers

BRUSSEL – Belgische slagers nodigen gedurende twee weekenden klanten uit om het ambachtelijk en feestelijk eindejaarsassortiment te komen bewonderen.

De Landsbond der Beenhouwers organiseert op 27, 28 en 29 november én 4, 5 en 6 december ‘feestelijke ontdekkingsweekenden’.  ‘Onze leden bieden hun gasten dan graag een natje en een droogje aan en verwennen jong en oud met hun creatieve acties,’ aldus pr-medewerkster Carine Vos van de bond. ‘Dit jaar kiezen we voor een campagne van het rundvlees – het witblauw ras – dat door 90% van onze slagers wordt verkocht. Iedereen, van mester tot slager, heeft er alle belang bij om het inlands vlees van onze witblauwe runderen te promoten.’

Als nationale beroepsvereniging voor Belgische slagers, spekslagers en traiteurs behartigt de bond de belangen van 1715 Vlaamse slagers-traiteurs en 650 Waalse. Vorig jaar is voor de eerste maal een nationale promotieactie voor de ambachtelijke slager georganiseerd.

 

Reageer op dit artikel