nieuws

Omgaan met agressie en geweld

Slagersnieuws

DEN HAAG – Hoe ga je om met agressieve klanten? Hoe spreek je iemand aan die zich verdacht gedraagt? Wat doe je als je iemand op winkeldiefstal betrapt? De gratis online HBD-training geeft antwoord op deze vragen.

Omgaan met agressie en geweld

DEN HAAG – Hoe ga je om met agressieve klanten? Hoe spreek je iemand aan die zich verdacht gedraagt? Wat doe je als je iemand op winkeldiefstal betrapt? De gratis online HBD-training geeft antwoord op deze vragen.

Tijdens de gratis online HBD-training ‘Omgaan met en voorkomen van agressie en geweld in de winkel’ leren winkelmedewerkers in 45 minuten aan de hand van videofilmpjes hoe ze klanten het beste kunnen aanspreken en agressie en geweld kunnen voorkomen. Aan de orde komen klantbenadering; verdachte situaties; omgaan met groepen; klachtenbehandeling en omgaan met agressie gericht op de persoon. De training sluit af met een toets. Wie de vragen goed beantwoordt, ontvangt een HBD-certificaat.

Prijzen
In mei verwacht het HBD de 20.000ste deelnemer. Een mijlpaal! Daarom ligt er voor de 20.000ste cursist een mooi prijzenpakket klaar: een gratis veiligheidsscan voor de winkel én een avontuurlijk uitje naar keuze met het hele team. Samen parachutespringen, paintballen, abseilen, wildwaterkanoën of een les diepzeeduiken. De HBD-training is gratis te volgen via www.hbd.nl/winkelcriminaliteit.

Reageer op dit artikel