nieuws

Noordelijke Slagersmanifestatie

Slagersnieuws

GRONINGEN – De Noordelijke Slagersmanifestatie wordt op maandag 13 en dinsdag 14 oktober gehouden. Die vindt plaats in de Martiniplaza te Groningen.

GRONINGEN – De Noordelijke Slagersmanifestatie wordt op maandag 13 en dinsdag 14 oktober geohouden. Die vindt plaats in de Martiniplaza te Groningen.

De organisatie is in handen van de Stichting Noordelijke Slagersmanifestatie in samenwerking met het organisatiebureau Willem Kamps en Menno Oomkens. Van de Stichting zijn bij deze manifestatie betrokken Gatze-Rommert van der Meer, Jan Nederhoed en Sip de Vries. Op dit moment is de inschrijving voor deelname geopend. Het biedt een all-in concept aan standhouders. Die krijgen voor een inschrijfbedrag de stand, consumpties, parkeergelegenheid, 50 uitnodigingskaarten en advertentieruimte in de catalogus aangeboden.

Vakwedstrijden
Tijdens de beurs worden ook zowel regionale als landelijke vakwedstrijden gehouden. De beurs vindt één maal in de drie jaar plaats. ‘Volgens kenners heeft de beurs een positieve uitstraling op de gehele branche, in het bijzonder in de noordelijke provincies’, aldus de organisatie.

Voor meer informatie over de beurs:
Meer info: Wim Kamps 
tel. (0599) 51 30 73 of 06-226 32 308
email kamps@nsm2008.nl

Voor meer informatie over de vakwedstrijden:
Stichting NSM & Vakwedstrijden
Gatze-Rommert van der Meer (voorzitter)
Jan Nederhoed (penningmeester)
Sip de Vries (secretaris)
tel. 050 – 309 39 74 & 06 – 224 49 280
email vakwedstrijden@nsm2008.nl

 

 

Reageer op dit artikel