nieuws

Noodwinkels voor getroffen ondernemers Stein

Slagersnieuws

STEIN – De gemeente Stein en de brandweer gaan een onderzoek instellen naar de voorschriften en de afgegeven vergunningen voor het door brand verwoeste winkelcentrum in Stein. Er komen noodwinkels voor de ondernemers.

Noodwinkels voor getroffen ondernemers Stein

STEIN –  De gemeente Stein en de brandweer gaan een onderzoek instellen naar de voorschriften en de afgegeven vergunningen voor het door brand verwoeste winkelcentrum in Stein. Er komen noodwinkels voor de ondernemers.

Naar eigen zeggen hebben de berooide ondernemers al vaker geklaagd over de brandveiligheid van het complex. De brand verwoestte in de nacht van woensdag op donderdag het complete winkelcentrum met 42 winkels en 6 woningen. De slagerijen Eidams en Van Melik werden compleet verwoest. 

De gemeente richt maandag een speciaal ondernemersloket in waar de winkeliers terecht kunnen met al hun vragen. De komende weken brengt Stein in kaart hoeveel winkeliers gebruik willen maken van noodwinkels. 

Lees ook: Slagerijen Eidams en Van Melik volledig afgebrand

 

Reageer op dit artikel