nieuws

Nominatie Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Stichting De Samenwerking, Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf, is genomineerd voor de NPN-Award. De nominatie is het gevolg van de succesvolle ontwikkeling van de pensioenplanner op www.pensioenslagers.nl, waarmee medewerkers binnen een paar muisklikken meer inzicht krijgen in hun pensioen.

Nominatie Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf

RIJSWIJK – Stichting De Samenwerking, Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf, is genomineerd voor de NPN-Award. De nominatie is het gevolg van de succesvolle ontwikkeling van de pensioenplanner op www.pensioenslagers.nl, waarmee medewerkers binnen een paar muisklikken meer inzicht krijgen in hun pensioen.

Op 30 oktober wordt de NPN-Award uitgereikt aan de winnaar van deze communicatieprijs. De pensioenplanner is een handige online ‘rekenmachine’ waarmee deelnemers persoonlijke pensioenberekeningen kunnen maken. Zo zien ze snel hoe ze er straks voor staan. ‘Zo komt het pensioen ineens een stukje dichterbij,’ zegt bestuursvoorzitter en directeur Belangenbehartiging Wim van den Brink van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) op de website van de KNS. ‘Het werkt vrij eenvoudig. Je voert eerst een persoonlijke code en een wachtwoord in. En na een paar muisklikken zie je bijvoorbeeld hoeveel pensioen je krijgt op je 65ste. En welke gevolgen het heeft voor je portemonnee als je eerder of later stopt met werken.’

Campagne
Begin augustus is het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf een campagne gestart om de pensioenplanner onder de aandacht te brengen. Medewerkers die aan de slag gingen met de pensioenplanner, ontvingen een boekje met smakelijke pensioenrecepten. Een boekje waar ze zelf aan konden meewerken. Iedereen die de pensioensite bezocht, kon er zijn of haar favoriete recept achterlaten. De bedenkers van de beste gerechten maken kans op het winnen van een diner bij driesterrenrestaurant ‘De Librije’ in Zwolle van topkok Jonnie Boer.

Meer informatie over de pensioencampagne is te verkrijgen bij het Klantcontact Center 0900-2656565 of bij Bob van Kessel, Coördinator Sociale zaken van de KNS, bereikbaar op telefoonnummer 070-3314625 of via b.vankessel@knsnet.nl.

 
 

Reageer op dit artikel