nieuws

Nominatie Kleintje Kips’ voor Kids

Slagersnieuws

ALMELO – Het product Kleintje Kips’ voor Kids Saksische smeerleverworst van Zwanenberg is genomineerd voor de Jaarprijs Voedingscentrum 2009.

Nominatie Kleintje Kips’ voor Kids

ALMELO – Het product Kleintje Kips’ voor Kids Saksische smeerleverworst van Zwanenberg is genomineerd voor de Jaarprijs Voedingscentrum 2009.

Zwanenberg is al geruime tijd bezig met de succesvolle ontwikkeling van vleesproducten met minder vet, een betere vetzuursamenstelling en minder natrium, zowel voor kinderen als volwassenen. Op dinsdag 17 november beloont het Voedingscentrum gezonde initiatieven uit de levensmiddelensector met het predicaat ‘Jaarprijs Voedingscentrum 2009’.

Smeerleverworst

Kleintje Kips’ voor Kids Saksische smeerleverworst is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Dit hangt samen met de toenemende vraag naar een lekkere maar tegelijkertijd gezondere keuze in hartig broodbeleg. Het product wordt geleverd in een handige portieverpakking. In iedere verpakking zit een handige Kips’-opener. Daarmee kunnen kinderen zelf het worstje openen.

Kleintje Kips’ voor Kids draagt het logo van de Ik Kies Bewust – organisatie. Het Voedingscentrum heeft de Jaarprijs in het leven geroepen om gezondere producten en effectieve en originele manieren om die initiatieven te promoten, te stimuleren.  Dit jaar waren er 31 inzendingen uit handel en industrie.

 

Reageer op dit artikel