nieuws

Nog weinig animo slagers voor Schoolontbijt

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Op dit moment heeft nog maar 20% van de ambachtelijke slagers zich aangemeld voor het Nationaal Schoolontbijt van dit jaar.

Nog weinig animo slagers voor Schoolontbijt

RIJSWIJK – Op dit moment heeft nog maar 20% van de ambachtelijke slagers zich aangemeld voor het Nationaal Schoolontbijt van dit jaar.

Het Nationaal Schoolontbijt is het grootste ontbijtevenement van Nederland op initiatief van het Voorlichtingsbureau Brood. Vorig jaar werd voor 2.500 scholen een ontbijt verzorgd. Een ontbijt dat bestond uit brood, halvarine, fruitstroop, gekookte eieren, smeerkaas, melk en hagelslag en diverse ontbijtmaterialen zoals bordjes en servetten. Vorig jaar is het niet gelukt om vleeswaren aan dit pakket, geschikt voor 25 kinderen per groep, toe te voegen.

Actie
Om als slager mee te kunnen doen aan deze actie moeten de deelnemers een landelijke dekking kunnen bieden met eenzelfde product. Er zijn dan ook veel deelnemende slagers nodig om uiteindelijk alle 2.500 scholen te kunnen voorzien. De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) hoopt dat een slager of vleeswarenleverancier zich geroepen voelt een bijdrage te leveren.

Indien men nog vragen heeft, kan contact worden opgenomen met Marian Lemsom, Hoofd PR & Communicatie van de KNS, m.lemsom@knsnet.nl of telefonisch 070 3906365. Meer informatie? Kijk op www.schoolontbijt.nl

Lees ook:
Slagers bij Nationaal Schoolontbijt 2010 ? (26 februari 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over ontbijt

 

Reageer op dit artikel