nieuws

Nieuwe winkel Topslager Van de Weg (foto’s)

Slagersnieuws

OLDEBROEK – Topslager Gerard van de Weg heeft een compleet nieuwe vestiging geopend in Oldebroek. Daarmee komt de vestigingen-teller van de familie Van de Weg op vier te staan.

Nieuwe winkel Topslager Van de Weg (foto’s)

OLDEBROEK – Topslager Gerard van de Weg heeft een compleet nieuwe vestiging geopend in Oldebroek. Daarmee komt de vestigingen-teller van de familie Van de Weg op vier te staan. 

Er was al sprake van een overname van de inpandige slagerij van de Spar supermarkt in Oldebroek, maar een brand in de supermarkt verwoestte ook de slagerij. Daardoor ontstond de mogelijkheid van een compleet nieuw pand. ‘Tegen de stroom in, want overal sluiten winkels en wij openen er één. Maar er zou een slager wegvallen en juist daar zagen wij een kans in,’ laat Gerard van de Weg weten.

De vierde vestiging van de familie van de Weg ging open op 7 september 2011 en is ingericht door Renselaar Koeltechniek. ‘We zijn zeer tevreden. Er is uitgekomen wat we wilden. Op papier is dat makkelijk te realiseren, dat moet in de praktijk altijd nog maar blijken.’

Het grootste pluspunt van de nieuwe winkel met de modernste apparatuur noemt Gerard van de Weg de diepvries. ‘We hebben nu de diepvries achter de dieptekoeling geplaatst. Dat zorgt er voor dat de kou niet in de winkel komt, maar ook dat de klant de diepvries niet in kan kijken. Die ziet er natuurlijk spic en span uit, maar veel klanten hebben daar geen behoefte aan.’

Reageer op dit artikel