nieuws

Nieuwe slagersvereniging in België

Slagersnieuws

KRUIBEKE (B) – Vijftig Belgische slagers verenigen zich in de Klasse ClubSlager en willen op die manier service en kwaliteit bieden aan hun klanten.

Nieuwe slagersvereniging in België

KRUIBEKE (B) – Vijftig Belgische slagers verenigen zich in de Klasse ClubSlager en willen op die manier service en kwaliteit bieden aan hun klanten.

Keurslagers en Topslagers zijn in België al langer bekend, maar sinds gisteren is er ook de Klasse ClubSlager, meldt Het Nieuwsblad. Begin jaren zeventig opperde een groepje slagers uit Antwerpen en Oost-Vlaanderen het idee om nauwer samen te werken en een denktank te vormen. Zij richtten de organisatie Clubslagers op.

Topslagers

Een andere groep slagers sloot zich ondertussen aan bij de Nederlandse groepering Topslagers. Zij hielden zich hoofdzakelijk bezig met het voeren van publiciteit en marketing. Kwaliteit, hygiëne, versheid, assortiment en service stonden centraal. Beide organisaties probeerden zo goed mogelijk de markt en de vraag van hun klanten te volgen.

Eén grote groep, met de neuzen in dezelfde richting, staat veel sterker dan vele kleintjes, dachten beide organisaties en daarom gingen de Clubslagers en Topslagers onlangs beiden op zoek naar gelijkgestemde zielen en zo vonden ze elkaar. De Klasse ClubSlager is geboren. Een vijftigtal gemotiveerde zelfstandige slagers heeft de handen in elkaar geslagen. 

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe vereniging 

Reageer op dit artikel