nieuws

Nieuwe slagerij voor Gerben en Ysolde Kamphuis

Slagersnieuws

HELLENDOORN – Gerben en Ysolde Kamphuis verhuizen met hun slagerij naar een nieuw adres aan de Dorpsstraat. De Keurslagerij wordt donderdag 24 april geopend.

Nieuwe slagerij voor Gerben en Ysolde Kamphuis

HELLENDOORN – Gerben en Ysolde Kamphuis verhuizen met hun slagerij naar een nieuw adres aan de Dorpsstraat. De Keurslagerij wordt donderdag 24 april geopend.

De winkel is volgens de eigenaren modern en smaakvol ingericht. De klant treft een nieuw vleeswarenmeubel en een ruime toonbank voor de vertrouwde ambachtelijke vleeswaren én vleesspecialiteiten. Het vlees komt van zelf geselecteerd vee uit de omgeving. Verder is er een kookcorner waar de dagverse maaltijden worden bereid. Ook nieuw is een zelfbedieningsmeubel waarin diverse eigengemaakte- en gemaksartikelen liggen. De eigenaren omschrijven de zaak als een ‘eetwinkel’. 

Gerben en Ysolde zijn blij met de verhuizing omdat op de nieuwe locatie aan de Dorpsstraat  klanten eenvoudig en snel hun dagelijkse boodschappen kunnen doen bij de bakker, supermarkt en slagerij. Daarnaast kan er in deze zaak beter ingespeeld worden op de wensen van hun klanten. Trots zijn zij op het feit dat ze als Keurslager verder gaan. De toevoeging Keurslager is volgens hen een bevestiging van de hoge kwaliteits- en hygiënestandaard. Verder wordt er gestart met een aantrekkelijk spaarsysteem. Klanten kunnen sparen met behulp van de Keurslager Spaarpas.

 

Reageer op dit artikel