nieuws

Nieuwe serie weegschalen van Bizerba

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Bizerba introduceert nieuwe weegschalen met touchscreen.

SLAGERSWERELD – Bizerba introduceert nieuwe weegschalen met touchscreen.

De nieuwe CE Touchweegschalen van Bizerba uit Enschede bieden geoptimaliseerde informatievoorzieningen voor zowel de verkopers als de eindconsument.Het vrij configureerbare bedieningsgedeelte van de multimedia touchweegschaal garandeert een snelle werking en biedt toegang tot alle artikelen van het assortiment. Een intelligent Content-pakket behandelt niet alleen de artikelen zelf, maar ook alle aanvullende informatie over, en gerelateerd aan het product. Daarbij is gedacht aan ingrediënten, allergenen, herkomstgegevens maar ook voedingswaarden en zelfs recepten.

De touchweegschaal is geschikt voor zowel bediening als zelfbediening. Door de mogelijkheden die Visual Merchandising biedt, kunnen reclames rechtstreeks overgebracht worden naar aangesloten plasmaschermen. Indien gewenst wordt de aanvullende ‘Content’ (inhoud) uitgeprint op een bon of zelfklevend Linerless etiket.

Reageer op dit artikel