nieuws

Nieuwe opzet vakwedstrijden Slavakto

Slagersnieuws

HOUTEN – Het bestuur van de Stichting Slavakto is druk doende om de gelijknamige beurs in 2009 een goede invulling te geven. Er wordt gewerkt aan een nieuwe opzet van de vakwedstrijden. De finaleavond van de verkiezing Slagerij van het Jaar vindt op de beursvloer plaats.

Nieuwe opzet vakwedstrijden Slavakto

HOUTEN – Het bestuur van de Stichting Slavakto is druk doende om de gelijknamige beurs in 2009 een goede invulling te geven. Er wordt gewerkt aan een nieuwe opzet van de vakwedstrijden. De finaleavond van de verkiezing Slagerij van het Jaar vindt op de beursvloer plaats.

Momenteel beraden de bestuursleden zich over een geheel nieuwe opzet van de vakwedstrijden. ‘Het in ontwikkeling zijnde format moet een nieuwe impuls geven aan het begrip productinnovatie,’ laat voorzitter Gilles van Dalen weten. De organisatie van de verkiezing Slagerij van het Jaar heeft ervoor gekozen om de finaleavond tijdens de Slavakto te laten plaatsvinden op dinsdag 29 september 2009.

Na het succes van de vorige editie in maart 2007, hebben de eerste exposanten zich aangemeld. Momenteel is eenderde van de beschikbare standruimte daadwerkelijk verhuurd. In totaal is 70% van de beursvloer ofwel verhuurd ofwel in optie genomen. Projectmanager Mark Laponder van VNU-EE is tevreden over deze ontwikkeling.
 

Reageer op dit artikel