nieuws

Nieuwe consumentensite De Groene Weg

Slagersnieuws

AMERSFOORT – Vanaf vandaag is de vernieuwde website van De Groene Weg in de lucht. Op www.degroeneweg.nl staat nu nog meer informatie over diervriendelijkheid, biologische veeteelt en bereidingstechnieken.

Nieuwe consumentensite De Groene Weg

AMERSFOORT – Vanaf vandaag is de vernieuwde website van De Groene Weg in de lucht. Op www.degroeneweg.nl staat meer informatie over diervriendelijkheid, biologische veeteelt en bereidingstechnieken.

Nieuw is de mogelijkheid om boodschappen online te doen. Klanten vullen een bestelformulier in en komen hun bestelling een paar dagen later ophalen. De nieuwe website voorziet in de groeiende informatiebehoefte van de consument.

De bewust genietende consumenten vormen de belangrijkste doelgroep van De Groene Weg slagers. Ze hebben, nog meer dan andere consumenten, behoefte aan allerlei informatie over biologisch. Maar ze vinden er ook recepten, folders, aanbiedingen en bereidingstips.

Lees ook:
Alle Groene Weg Slagerijen in Slagerij van het Jaar (6 mei 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over biologisch vlees
Alle berichten over De Groene Weg

 

 

Reageer op dit artikel