nieuws

Nieuw jasje voor Croma

Slagersnieuws

ROTTERDAM – De verpakking van Croma is vernieuwd. Het design onderstreept de slogan ‘Vlees houdt van Croma’.

Nieuw jasje voor Croma

ROTTERDAM – De verpakking van Croma is vernieuwd. Het design onderstreept de slogan ‘Vlees houdt van Croma’.

Getracht is de verpakking up-to-date te maken met behoud van de herkenbare elementen. Ook de verpakking van Croma vloeibaar is vernieuwd. Beide verpakkingen zijn in opdracht van Unilever Benelux ontwikkeld door Design Bridge. Dat bureau ontwierp ook het logo van FrieslandCampina.

Slogan
Het design onderstreept de slogan ‘Vlees houdt van Croma’, zo stelt merkenbureau Designbridge dat de nieuwe verpakking ontwierp. Om te onderstrepen dat vlees gebakken in Croma makkelijk lekkerder wordt, is op de verpakking vlees en jus te zien en staan er tips op over het bereiden van vlees.

Lees ook:
Biefstuk populairste vlees (26 maart 2007)

Reageer op dit artikel