nieuws

‘Nationale Slagers Vakbeurs medio oktober 2010

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Waarschijnlijk vindt de Nationale Slagersvakbeurs (NSV) medio oktober 2010 plaats in de Amsterdamse Borchlandhal.

‘Nationale Slagers Vakbeurs medio oktober 2010

AMSTERDAM – Waarschijnlijk vindt de Nationale Slagers Vakbeurs (NSV) medio oktober 2010 plaats in de Amsterdamse Borchlandhal.

De Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie (VAS) is achter de schermen al voorbereidingen aan het treffen voor de 25e NSV. Op verzoek van diverse standhouders zal de NSV voortaan niet meer in november plaatsvinden, maar eerder in het jaar. Dit in verband met een betere timing van de presentaties van het kerstassortiment.

Hoewel het om een slagersvakbeurs gaat, denkt de organisatie dat de slager over de grenzen van zijn eigen vakgebied heen moet kijken, zodat hij kan leren van andere specialisten zoals poeliers, bakkers, groentespecialisten en vishandelaren. Het thema van de jubileumeditie is daarom: Vers heeft de toekomst. Ook in de opstelling van de stands worden veranderingen doorgevoerd. ‘Na een succesvolle proef met rechte stands in het hart van de hal zal in 2010 afscheid genomen worden van de honingraatvorm bij de stands. Het voordeel is een beter overzicht en meer variaties in de te huren vierkante meters,’ aldus de organisatie.

 

Reageer op dit artikel