nieuws

Na 11 jaar weer vers vlees en brood in Heteren

Slagersnieuws

HETEREN – Het Gelderse dorp Heteren heeft na elf jaar weer een slager én een bakker. Twee jonge ondernemers hebben de handen ineen geslagen om onder één dak vlees en brood te verkopen.

HETEREN – Het Gelderse dorp Heteren heeft na elf jaar weer een slager én een bakker. Twee jonge ondernemers hebben de handen ineen geslagen om onder één dak vlees en brood te verkopen.

Slager Jeroen van de Bovenkamp en bakker Bastiaan van Leersum zijn samen delicatessezaak De Verwennerij begonnen. In april openden ze de deuren. Naast vlees en brood verkoopt het tweetal ook streekproducten, zoals Doesburgse mosterd, diverse wijnsoorten en jam uit de Betuwe, aldus de Gelderlander.

‘Het is een grote gok om in deze tijd een zaak te openen, maar ik geloof in dit concept. We hebben een kleine winkel, tegen een lage huur met mooie streekproducten’, zegt Van de Bovenkamp. Hij startte in augustus 2011 hetzelfde concept in Doorwerth. ‘Het draait om geloof in eigen kunnen. En het is ons gelukt aparte producten te vinden. Dat maakt het verschil.’

Van de Bovenkamp en Van Leersum hopen binnenkort het leegstaande pand naast hun zaak erbij te betrekken.
 

Reageer op dit artikel