nieuws

Mirjam van Dootingh doneert aan Save the Children

Slagersnieuws

RIJSWIJK – De receptie ter gelegenheid van het afscheid van KNS-directeur Mirjam van Dootingh is donderdag druk bezocht door leden, (oud)bestuurders en externe relaties van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS).

Mirjam van Dootingh doneert aan Save the Children

RIJSWIJK –  De receptie ter gelegenheid van het afscheid van KNS-directeur Mirjam van Dootingh is donderdag druk bezocht door leden, (oud) bestuurders en externe relaties van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS).

Voorzitter Ad Bergwerff stond in zijn speech uitgebreid stil bij de verschillende hoogtepunten van de afgelopen vier jaar waarin Mirjam als algemeen directeur fungeerde. ‘Mirjam heeft de KNS weer op de kaart gezet en de aanzet gegeven om slagersondernemers zich naar de toekomst meer te profileren als versondernemers.’ Hij refereerde aan haar enorme inzet en bevlogenheid en sprak zijn oprechte dank uit voor de prettige samenwerking, meldt de KNS.

De blijk van waardering van de genodigden sprak ook uit de cheque die Ad Bergwerff aan het eind van de speech overhandigde; er is € 3.000 gedoneerd door de genodigden. Mirjam heeft er voor gekozen dit bedrag te doneren aan de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie Save the Children. Voor de besteding is haar keuze gevallen op het bouwen van een klaslokaal voor de Adolo Primary School in Oeganda. Mirjam bezoekt deze school samen met haar dochter in januari 2010.

Lees ook: Mirjam van Dootingh vertrekt bij KNS
 

Reageer op dit artikel