nieuws

Metamorfose slagerij Scholtes (foto’s)

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Jarenlang aasde Fred Karremans (tweede van rechts) op een pand in winkelcentrum In de Boogaard in Rijswijk. Begin dit jaar kreeg hij de kans en nam hij Slagerij Zandbergen over. De winkel heeft een metamorfose ondergaan, evenals de omzetcurve. Fotograaf Koos Groenewold zocht hem op. Eerder verscheen een interview met Fred Karremans in Vleesmagazine van oktober.

Metamorfose slagerij Scholtes (foto’s)

RIJSWIJK – Jarenlang aasde Fred Karremans (tweede van rechts) op een pand in winkelcentrum In de Boogaard in Rijswijk. Begin dit jaar kreeg hij de kans en nam hij Slagerij Zandbergen over. De winkel heeft een metamorfose ondergaan, evenals de omzetcurve. Fotograaf Koos Groenewold zocht hem op. Eerder verscheen een interview met Fred Karremans in Vleesmagazine van oktober.

 

 

Reageer op dit artikel