nieuws

Meindert Klooster opent Groene Weg slagerij in Bussum

Slagersnieuws

BUSSUM – Biologische Slager Meindert Klooster wordt per 1 juli een De Groene Weg slagerij.

Meindert Klooster opent Groene Weg slagerij in Bussum

BUSSUM – Biologische Slager Meindert Klooster wordt per 1 juli een De Groene Weg slagerij.

Woensdag zijn Meindert en Vincent Klooster een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de franchiseketen De Groene Weg. De winkel wordt in juli gerestyled. ‘Met deze stap wordt de verkrijgbaarheid van biologische producten voor ons beter,’ verklaart Meindert Klooster, die samen met zijn zoon Vincent een V.O.F. is aangegaan. ‘Ook zien we een wisselwerking met de andere slagers, die aangesloten zijn bij De Groene Weg, helemaal zitten. Net als een stuk gezamenlijke productontwikkeling.’

De teller van het aantal Groene Weg slagerijen in Nederland komt hiermee op 14. Vlees van De Groene Weg voldoet aan alle richtlijnen van de biologische productiemethode. Dit wordt gecontroleerd door SKAL. De slagerijen zijn verspreid door het hele land. De weer gestegen vleesverkopen van deze slagerijen in het eerste kwartaal dit jaar ten opzichte van het eerste kwartaal van 2008 wordt verklaard door de heersende trend naar meer ‘groen’.

Lees ook: Titel voor ambachtelijke slagerijen De Groene Weg

 

Reageer op dit artikel