nieuws

Meesterslager De Kroes sluit winkel

Slagersnieuws

HILVERSUM – Meesterslager en traiteur De Kroes sluit op 28 januari de deuren. Hiermee verliest winkelcentrum Hilvertshof een paar oudgedienden, schrijft de Gooi- en Eemlander.

Meesterslager De Kroes sluit winkel

HILVERSUM – Meesterslager en traiteur De Kroes sluit op 28 januari de deuren. Hiermee verliest winkelcentrum Hilvertshof een paar oudgedienden, schrijft de Gooi- en Eemlander.

De ondernemer, en daarvoor diens vader, hebben daar vanaf de start van Hilvertshof gezeten. ‘In totaal negenendertig jaar geschiedenis,’ vertelt Kees de Kroes. Zijn vader begon in 1973, toen Hilvertshof openging.

De klanten heeft hij al op de hoogte gebracht. Hij heeft het aan zien komen, zegt De Kroes. De beslissing viel vorig jaar al toen hij moest kiezen tussen weer vijf jaar huren, of stoppen. Is het de huur geweest? ‘Dat denken mensen meteen. Je mag het best weten, ik betaalde voor deze ruimte 6.801 euro. Maar het gaat om wat de klanten doen. Die beslissen waar ze inkopen willen doen. Bij mij of elders. Dat maakt het verschil.’

 

Reageer op dit artikel