nieuws

McDonald’s start met bruinbrood

Slagersnieuws

AMSTERDAM – McDonald’s Nederland start vanaf volgend jaar met een bruin broodje bij de nieuwe Chicken Gourmet. Ook komen er rauwe peentjes bij de Happy Meals en kan bronwater besteld worden bij de menu’s.

McDonald’s start met bruinbrood

AMSTERDAM – McDonald’s Nederland start vanaf volgend jaar met een bruin broodje bij de nieuwe Chicken Gourmet. Ook komen er rauwe peentjes bij de Happy Meals en kan bronwater besteld worden bij de menu’s.
 
Dat maakte het bedrijf op 20 december bekend.  ‘De wensen van de klant staan centraal’, zei algemeen directeur Jo Sempels van McDonald’s Nederland. ‘Klanten zijn bewuster bezig met hun voeding en verwachten kwaliteit en een gevarieerder aanbod van ons.’  Het bedrijf stelt van ‘good fast food’ naar ‘good food fast’ te gaan. Met de Chicken Gourmet serveert de Mac vanaf januari als eerste hamburgerrestaurant een bruin broodje. De peentjes (cranky carrots) komen eveneens in januari.
 
Verder heeft McDonald’s naar de portiegrootte gekeken. ‘Veel vrouwen vonden de side-salad ter klein en de maaltijdsalade soms te groot’, aldus Frits Bruijn, directeur marketing & communicatie van McDonald’s Nederland. Daarom staat vanaf volgend voorjaar ook medium-salade op het menu. De GriekseSalade en tonijnsalade komen vanaf 24 maart. Ook worden vanaf 7 april verspreid over het jaar vier kleinere speciale burgers geïntroduceerd, speciaal als verwenproduct.
Reageer op dit artikel