nieuws

Martijn Egner hoofd verkoop Vers Centrum Almere

Slagersnieuws

ALMERE – Per 1 augustus aanstaande treedt Martijn Egner in dienst bij het Vers Centrum Almere als hoofd verkoop.

Martijn Egner hoofd verkoop Vers Centrum Almere

ALMERE – Per 1 augustus aanstaande treedt Martijn Egner in dienst bij het Vers Centrum Almere als hoofd verkoop.

Zijn ervaring deed hij vier jaar lang op bij Jan-Willemse vleeswaren te Haarlem en negen jaar bij Gerard Ram te Woerden, dat later verder ging als VersAlert BV. Na een korte uitstap naar het supermarktconcern Hoogvliet, wil hij nu zijn ambities bij Vers Centrum Almere waar maken. ‘Mijn eerste taak is te zorgen voor een structurele, duidelijke communicatie naar onze relaties in het levensmiddelenkanaal. Hierbij denk ik aan een vernieuwde manier van het aanbieden van onze acties, het aannemen van drie vertegenwoordigers en het optimaliseren van onze verkoop binnendienst.’

 

Reageer op dit artikel