nieuws

Man verkoopt dochter voor bier en vlees

Slagersnieuws

GREENFIELD – De politie van het Amerikaanse Greenfield heeft een man aangehouden die zijn 14-jarige dochter probeerde te verkopen. De man stapte zelf naar de politie toen de koper niet over de brug kwam met betaling.

GREENFIELD – De politie van het Amerikaanse Greenfield heeft een man aangehouden die zijn 14-jarige dochter probeerde te verkopen. De man stapte zelf naar de politie toen de koper niet over de brug kwam met betaling.

De man zou zijn 14-jarige kind hebben uitgehuwelijkt voor 16.000 euro, honderd kratten bier en een flinke hoeveelheid vlees, meldt De Pers. Toen de 18-jarige ‘huwelijkskandidaat’ niet betaalde stapte de vader van het kind zelf naar de politie met de vraag of zij zijn dochter konden terughalen. De man en de 18-jarige werden direct opgepakt.

Volgens de politie zijn gearrangeerde huwelijken met minderjarige meisjes een groot probleem in het gebied.

Reageer op dit artikel