nieuws

Luca Toni weigert Nederlands vlees

Slagersnieuws

MÜNCHEN – De met Louis van Gaal gebrouilleerde voetballer Luca Toni weigert vlees uit Nederland te eten. Deze week vertikte hij het in het trendy restaurant Nektar, Nederlands kalfsvlees van Peter’s Farm te eten.

Luca Toni weigert Nederlands vlees

MÜNCHEN – De met Louis van Gaal gebrouilleerde voetballer Luca Toni weigert vlees uit Nederland te eten. Deze week vertikte hij het in het trendy restaurant Nektar, Nederlands kalfsvlees van Peter’s Farm te eten.

Het lijkt erop dat zijn ‘clash’ met Louis van Gaal alles te maken heeft met zijn plotselinge weerzin tegen Nederlands voedsel, meldt Meat & Meal. Toni kreeg in het restaurant vanaf de steengrill diverse vleesspecialiteiten op zijn bord. Toen chef-kok Guido Kellerman hem uitlegde welke soorten vlees er lagen en waar al het vlees vandaan kwam, liet Toni weten het Nederlandse vlees niet te believen. ‘Het maakt me niet uit wat je me voorzet, zolang het maar niet uit Nederland komt’, bitste hij de kok toe.

 

Reageer op dit artikel