nieuws

Lekker op bezoek bij de slager

Slagersnieuws

RIJSWIJK – Voor slagerondernemers heeft de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) de toolkit ‘Lekker op bezoek bij de slager’ ontwikkeld.

Lekker op bezoek bij de slager

RIJSWIJK – Voor slagerondernemers heeft de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) de toolkit ‘Lekker op bezoek bij de slager’ ontwikkeld.

De toolkit, een initiatief van Stichting opleidingsfonds vleesbewerkende en vleesverwerkende bedrijven (Sovvb), is bedoeld om kinderen op een educatieve manier kennis te laten maken met het slagersbedrijf en -vak. Slagers organiseren hiermee op een gemakkelijke manier een educatief klassenbezoek of kinderfeestje.

Aan de hand van de handleiding kan een programma worden samengesteld voor de bezoekende kinderen. ‘Te denken valt aan een rondleiding door het bedrijf, maar ook het maken van een hamburger. Daarnaast is er een handleiding voor docenten ontwikkeld om het bezoek aan de slager in de klas voor te bereiden,’ laat Marian Lemson, hoofd PR & Communicatie van de KNS weten. ‘De KNS ziet het als haar taak en verantwoordelijkheid alle mogelijke maatregelen te nemen om het huidige aantal slagerondernemers te behouden en te vergroten.’

Slagers kunnen de toolkit bestellen via www.knsnet.nl. 

Lees ook:

Schoolkinderen slagerij binnenloodsen (13 januari 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Berichten over KNS
 

Reageer op dit artikel