nieuws

Landelijke bijeenkomst kleine slachterijen

Slagersnieuws

BUNNIK – Een landelijke bijeenkomst voor kleine roodvleesslachterijen wordt maandag 18 februari gehouden in het Mercure hotel te Bunnik. Alle KNS-leden die als slachterij staan geregistreerd, worden hiervoor uitgenodigd en ontvangen binnenkort een brief met aanmeldingsformulier.

Landelijke bijeenkomst kleine slachterijen

BUNNIK – Een landelijke bijeenkomst voor kleine roodvleesslachterijen wordt maandag 18 februari gehouden in het Mercure hotel te Bunnik. Alle KNS-leden die als slachterij staan geregistreerd, worden hiervoor uitgenodigd en ontvangen binnenkort een brief met aanmeldingsformulier.

In 2007 heeft de KNS, in samenwerking met de VWA en het ministerie van LNV, hard gewerkt aan een verbeterde positie voor kleine slachterijen. Er kan worden teruggekeken op een goed verlopen samenwerking welke heeft geleid tot de volgende ontwikkelingen:
– nieuwe module slachten voor kleine roodvleesslachterijen
– nieuwe tarieven VWA slachterijen

Deze onderwerpen staan dan ook op de agenda van de landelijke bijeenkomst op 18 februari. De nieuwe ‘Module slachten voor kleine roodvleesslachterijen’ die de ‘Hygiënecode voor slachterijen met een erkenning geringe capaciteit’ uit 2003 gaat vervangen zal binnenkort ter consultatie op de site van de KNS worden aangeboden.
Aanvang: 19.45 uur.

Reageer op dit artikel