nieuws

Lancering Vers Top 100 tijdens Fresh Rotterdam

Slagersnieuws

ROTTERDAM – De nieuwe editie van de Vers Top 100 van Nederland wordt maandag 21 september gepubliceerd. Dit gebeurt via een feestelijke ceremonie tijdens de opening van de beurs Fresh Rotterdam in Ahoy te Rotterdam.

Lancering Vers Top 100 tijdens Fresh Rotterdam

ROTTERDAM – De nieuwe editie van de Vers Top 100 van Nederland wordt maandag 21 september gepubliceerd. Dit gebeurt via een feestelijke ceremonie tijdens de opening van de beurs Fresh Rotterdam in Ahoy te Rotterdam.

De lijst met de 100 kandidaten wordt gepubliceerd in een glossy magazine.Voor de verswereld is te zien wie de bepalende bedrijven, en wat de smaakmakende producten en diensten zijn. Na vorig jaar is het de tweede keer dat deze ‘monitor’ met de 100 meest innovatieve producten, diensten en bedrijven wordt gepubliceerd. Meatless – plantaardige vleesvervanger – eindigde in 2008 als derde. 

De Vers Top 100 is opgezet als aanjager en inspiratiebron voor de verssector en als stimulans voor nieuwe kruisbestuivingen. Steeds nadrukkelijker zoeken producenten en verwerkers van versproducten, maar ook andere toeleveranciers, naar nieuwe ontwikkelingen. De Vers Top 100 brengt jaarlijks deze koplopers en prominenten in dit segment in beeld.  De Vers Top 100, een initiatief van Denhatex Uitgeverij en Stijlmeesters, schetst een beeld van de bedrijven die actief zijn in deze verssector en daarin opvallen door hun initiatieven en innovaties.

De jury voor de Vers Top 100, editie 2009 bestaat uit:

Dhr. T. Baas – Secretaris Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij
Dhr. P. Ravensbergen – Projectregisseur van het Productschap Tuinbouw
Mw. J. van Gerven – Food Innovatie adviseur Syntens
Mw. M. Lutgerink – Directeur Nederlands Visbureau
Dhr. R. van der Kruijk – Secretaris COV (Centrale organisatie voor de vleessector)
Dhr. N. Dijkman – Sector Banker Agrifood ABN AMRO
Dhr. R. Mienis – Business development directeur Consumer Group bij onderzoeksbedrijf Nielsen

 

 

Reageer op dit artikel