nieuws

La Couronne Schoonste slagerij van het Jaar

Slagersnieuws

AMSTERDAM – Slagerij La Couronne uit Philippine (Zeeland) is woensdagavond uitgeroepen tot ‘Schoonste slagerij’ tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

La Couronne Schoonste slagerij van het Jaar

AMSTERDAM – Slagerij La Couronne uit Philippine (Zeeland) is woensdagavond uitgeroepen tot ‘Schoonste slagerij’ tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011, een wedstrijd georganiseerd door Vleesmagazine.

Joris Blom en Diona Konings konden het maar nauwelijks bevatten. ‘We zijn pas enkele jaren bezig, behoren nu al tot de beste 8 slagers van het land en winnen óók nog de prijs van schoonste slagerij. Wat moet ik verder zeggen. We gaan de komende dagen flink uitpakken in de Zeeuwse pers,’ zei Konings op het podium van de Amsterdamse Borchlandhal.

Topkok Pierre Wind en hoofdredacteur Harrie Leijten van Vleesmagazine hebben de Award uitgereikt aan de verraste eigenaren Joris Blom en Diona de Koning. 

Uit het jury-rapport:
‘De winkel is netjes, goed opgeruimd en goed onderhouden. De was- en spoelgelegenheid zijn schoon en opgeruimd. Er ligt geen restafval. Werkplaatsen zijn eveneens schoon, opgeruimd en goed onderhouden. De magazijnen zijn goed verzorgd en machines in de werkplaats zien er pico bello uit. De afwasvoorzieningen (vaatwasser o.a.) zijn netjes verzorgd. De HACCP-richtlijnen worden goed opgevolgd. Het toilet voldoet aan alle eisen en de koelingen aan de vereiste temperaturen. Deze gedreven ondernemers hebben een mooie slagerij ( verwenwinkel) met veel ruimte voor uitbreiden van activiteiten. Breed kwalitatief hoogwaardig, onderscheidend assortiment. Mooie verzorgde presentatie Hollandse en buitenlandse kazen. Wijnen en leuke cadeauartikelen.’

Een uitgebreid verslag van de verkiezing Slagerij van het Jaar in Vleesmagazine van november.

Reageer op dit artikel