nieuws

La Boucherie focust op internet

Slagersnieuws

UDEN – Slagers maken steeds meer gebruik van de mogelijkheden die internet biedt. Rob en Nancy van Zandvoort van slagerij La Boucherie in Uden spannen de kroon. Wellicht verkopen ze in de toekomst enkel nog via de website.

La Boucherie focust op internet

UDEN – Slagers maken steeds meer gebruik van de mogelijkheden die internet biedt.  Rob en Nancy van Zandvoort van slagerij La Boucherie in Uden spannen de kroon. Wellicht verkopen ze in de toekomst enkel nog via de website.

Sinds de zomer van 2008 ziet het slagersechtpaar het aantal online bestellingen stijgen. Het inventieve duo is van mening dat internet het héle jaar door soelaas moet gaan bieden. Vóór de zomer, het barbecueseizoen moest nog op gang komen, heeft de firma Van Hulten voor hen een nieuwe website gebouwd. ‘Het zijn vooral de mensen tot 45 jaar die er gebruik van maken. Ouderen maken zich wat zorgen. ‘Jullie gaan toch niet helemaal over op internet ?,’ vragen ze zich bezorgd af,’ laat Van Zandvoort Slagerswereld.nl weten. Toch sluit de slager niet uit dat hij in de toekomst nog enkel via zijn website verkoopt.

Digitale nieuwsbrief

Zover is het nog lang niet. Voorlopig proberen Rob en Nancy van Zandvoort de consumenten uit Uden en omgeving  warm te krijgen voor internetbestellingen. Dat doen ze op verschillende manieren. Succesievelijk hebben ze van álle klanten het e-mail adres gekregen. Zij krijgen vier keer per jaar een digitale nieuwsbrief. ‘Momenteel promoten we de verkoop via internet door in januari en februari 10% korting te geven op online bestellingen. En maandelijks kan de klant via de website www.slagerijlaboucherie.nl een bon van een voordeelpakket (in januari 500 gram ardennergehakt, 4 saucijzen, 4 gehaktballen, 4 champignonrolletjes, 4 roomschnitzels, 4 speklapjes, 4 souvlaki’s, 500 gram hacheevlees en 4 drumsticks – red.) uitprinten en meenemen naar de winkel. Ze betalen er 25 euro voor.’ Ook barbecuepaketten, buffetten en gourmetschotels kunnen via internet worden besteld.

Meer over La Boucherie in Slagerswereld.nl van 27 februari.
 

Reageer op dit artikel