nieuws

Kwart eeuw slagerij Verhoef

Slagersnieuws

ALMERE – Slagerij Verhoef viert deze week het 25-jarig bestaan in Almere. Cor Verhoef begon 25 jaar geleden aan de Meerstraat.

Kwart eeuw slagerij Verhoef

ALMERE – Slagerij Verhoef viert deze week het 25-jarig bestaan in Almere. Cor Verhoef begon 25 jaar geleden aan de Meerstraat.

Na 15 jaar besloot Verhoef te  verhuizen naar de Kruisstraat 68 waar het bedrijf nu alweer 10 jaar zit. ‘Deze mijlpaal hebben we niet kunnen bereiken zonder onze trouwe klanten, daarom vieren wij dit ook met hen en in de winkel’, aldus Cor Verhoef in Almere Dichtbij.  

Aanstaande donderdag tot en met zaterdag is het feest bij Slagerij Verhoef, met de reclameproducten van 25 jaar geleden. Zoon Gerwin (foto) werkt mee in de slagerij en is erg actief op twitter, face-book en hyves om op die manier het slagersbedrijf van zijn vader te promoten. Eerder dit jaar werd hij geïnterviewd door Vleesmagazine.

Reageer op dit artikel