nieuws

Kwart eeuw slager Van de Bovenkamp

Slagersnieuws

RENKUM – Slager Van de Bovenkamp is 25 jaar geleden begonnen op de plek waar de zaak nu nog steeds gevestigd is: hoek Dorpsstraat/Beyerstraat. Op 9 mei werd daarom feest gevierd.

Kwart eeuw slager Van de Bovenkamp

RENKUM – Slager Van de Bovenkamp is 25 jaar geleden begonnen op de plek waar de zaak nu nog steeds gevestigd is: hoek Dorpsstraat/Beyerstraat. Op 9 mei werd daarom feest gevierd.

Evert van de Bovenkamp nam de slagerij destijds over van slager Van Beusekom. ‘Ik heb altijd, nu nog, heel veel steun van Van Beusekom gehad’, laat Van de Bovenkamp de regionale krant de Veluwepost weten. Tachtig procent van de producten maakt de Gildeslager, die veel cateringactiviteiten ontplooit, zelf. Samen met zijn zoon Erwin en vrouw Mary runt Evert van de Bovenkamp zijn slagerij.

De Renkumse Gildeslager onderscheidt zich al jaren met gehakt. ‘Gebraden gehakt is bij ons niet enkel gebraden gehakt, maar daarin hebben wij verschillende soorten, zoals naturel, pikant en boerenmosterd.’ De speciale belangstelling van worstmaker en zoon Erwin gaat uit naar droge worstsoorten en rauwe hamsoorten. Toppers zijn Veluwse rauwe rolham en rookvlees.

 

 

Reageer op dit artikel