nieuws

‘Kwaliteit wint altijd’ thema Slagers Manifestatie

Slagersnieuws

GRONINGEN – Met als thema ‘Kwaliteit wint altijd’ vindt op maandag 13 en dinsdag 14 oktober 2008 de 10e editie van de Noordelijke Slagers Manifestatie plaats.

‘Kwaliteit wint altijd’ thema Slagers Manifestatie

GRONINGEN – Met als thema ‘Kwaliteit wint altijd’ vindt op maandag 13 en dinsdag 14 oktober 2008 de 10e editie van de Noordelijke Slagers Manifestatie plaats.

Net als in voorgaande jaren wordt de manifestatie georganiseerd in de Martiniplaza te Groningen. In een herkenbare, stijlvolle ambiance treffen exposant en bezoeker elkaar gedurende dit tweedaags evenement. Het hart van de beursvloer wordt gevormd door een beursplein met een groots opgezette presentatie van de producten van de vakwedstrijdenwinnaars.

Sinds enige tijd is de website www.nsm2008.nl live. De site zal worden gebruikt om (potentiële) deelnemers aan de beurs en vakwedstrijden te informeren. Kort voor de beurs wordt de site met name ingezet voor bezoekersinformatie.

 

Reageer op dit artikel