nieuws

Kroket van biologisch rundvlees

Slagersnieuws

SLAGERSWERELD – Topkok Cas Spijkers en meesterontwikkelaar Piet Laan, bekend van de Amsterdamse Croquetten van Exellent Food en Snacks uit Heerhugowaard, zijn er in geslaagd om een 100 procent biologische kroket met 100% biologisch rundvlees van culinaire kwaliteit te ontwikkelen.

SLAGERSWERELD – Topkok Cas Spijkers en meesterontwikkelaar Piet Laan, bekend van de Amsterdamse Croquetten van Exellent Food en Snacks uit Heerhugowaard, zijn er in geslaagd om een 100 procent biologische kroket met 100% biologisch rundvlees van culinaire kwaliteit te ontwikkelen.

De kroket komt eind juni op de markt onder de naam Weiderijck en is bereid uit zuiver biologische grondstoffen.

Telers
Het vlees is afkomstig van de biologische rundveehouder Ko-Kalf, het meel en de tarwe komen van biologische telers uit de Wieringermeer. Alle ingrediënten, de kruiden en specerijen zijn SKAL gecertificeerd. Er zijn geen kunstmatige hulpstoffen en conserveermiddelen gebruikt in deze receptuur.

Op donderdag 21 juni wordt de Weiderijck kroket aan de pers geïntroduceerd tijdens een lunchbijeenkomst in de stallen van de biologische Ko-Kalf veehouderij in Doornspijk.

Reageer op dit artikel