nieuws

Kritische blik slager Albert Pestel

Slagersnieuws

LEIDERDORP – Keurslager Albert Pestel aan de Van Diepeningenlaan heeft de winkel gemoderniseerd. Ook heeft hij het assortiment onder de loep genomen.

Kritische blik slager Albert Pestel

LEIDERDORP – Keurslager Albert Pestel aan de Van Diepeningenlaan heeft de winkel gemoderniseerd. Ook heeft hij het assortiment onder de loep genomen.

De slager uit  Leiderdorp heeft de verbouwing aangegrepen om kritisch naar zijn vleesassortiment te kijken. Er ligt meer kwaliteitsvlees in de toonbank. ‘Ik merk dat klanten steeds kwaliteitsbewuster worden. Daar houden we rekening mee. Het is belangrijk om de kwaliteit en de prijs in samenhang te zien. Soms lijkt het vlees van de Keurslager duurder, maar als je bedenkt wat je uiteindelijk in de pan legt, valt het ineens heel erg mee. Zo kan het gebeuren dat van een goedkoop stuk vlees van een kilo na het sudderen nog maar 750 gram over is, terwijl je bij het iets duurdere vlees misschien wel 900 gram overhoudt,’ laat hij Leiderdorp Witte Weekblad weten.

De ‘gouden plakken’, behaald tijdens de Slavakto, en de vernieuwde winkel vormen voor Albert Pestel de aanleiding voor feestelijkheden. Zo zijn er smakelijke proeverijen met op de openingsdag ,vrijdag 30 oktober, een Indiase kookdemonstratie.

Reageer op dit artikel